Siste nytt fra oss

Covid-19

Covid-19

april 18, 2020

Som alle andre er vi påvirket av pendemien, men vi er i full drift og er tilgjengelig på telefon alle hverdager fra 07-16 (ofte lenger). Vårt lager i Vestby er også åpent i samme tidsrom. Avdelingene i Bergen og Trondheim har noe redusert åpningstid, så vi ber om at du tar kontakt på forhånd hvis du skal betsøke en av disse. Man må også kunne regne med at man i større grad en før blir hjulpet av medarbeidere på en annen avdeling enn den du ringer, men alle våre ansatte har full oversikt uavhengig av hvilken avdeling de jobber på.

Opplæringsvirksomheten har måtte avlyse alle klasseromskurs, men vi har alle de samme kursene tilgjengelig som nettkurs. Når det gjelder praktisk opplæring så har vi avlyst alle de faste kursdatoene, men etter avtale gjennomfører vi praktisk opplæring i våre lokaler for grupper inntil 4 personer (prisen er den samme selv om gruppene er mindre). 

Serviceavdelingen har noe redusert kapasitet så det må dessverre påregnes noe lenger ventetid på gjennomføring av service på våre produkter, men vi gjør så godt vi kan og håper å bli ajour når skoler og barnehager åpner igjen. Levering av deler fra noen leverandører, særlig Italia, er vanskelig og medfører dessverre forsinkeler. Vi forsøker hele tiden å finne alternative løsninger.
På forhånd takk for din forståelse.

LES MER