Siste nytt fra oss

Brukte lifter til salgs

Brukte lifter til salgs

desember 01, 2017

Vi har nå lagt ut flere lett brukte lifter for salg til meget gode priser - både demo maskiner og brukte maskiner. Vi har blandt annet en terrengående CTE lift og en SmartLift. Maskinene er i god stand og funksjonstestet. Første mann til mølla prinsippet. Se oversikt over liftene her.

LES MER
Nettkurs i løfteredskap - engelsk

Nettkurs i løfteredskap - engelsk

november 27, 2017

Vi lanserte tidligere i høst nettkurs i løfteredskap (stroppe og anhukerkurs) på norsk. Nå har vi også lansert kurset på engelsk og du finner mer informasjon om kurset her. Kurset oppfyller kravene om opplæring for stroppere, anhukere og signalgivere, og de som på annen måte tar i bruk løfteredskaper, etter forskrift om utførelse av arbeid § 10-1 og §10-2.

LES MER
Aldri mer høydeskrekk?

Aldri mer høydeskrekk?

november 14, 2017

Får du høy puls, kaldsvetter og blir litt kvalm når du vet du må malefasaden, rense takrenna for løv eller fjerne istapper fra takkanten? Fortvil ikke – stillaslegen er her for å hjelpe deg bli kvitt den unødvendige høydeskrekken. Følg disse enkle stegene, og opplev at skrekken forsvinner for godt.

LES MER
Bruk av farlig håndverktøy - nettkurs

Bruk av farlig håndverktøy - nettkurs

november 10, 2017

Vi kan nå tilby dokumentert opplæring i bruk av farlig håndverktøy som nettkurs. Vårt sikkerhetskurs i bruk av farlig håndverktøy tilfredsstiller kravene til dokumentert opplæring i henhold til Forskrift om utførelse av arbeid §10-2, Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, og Internkontrollforskriften.

LES MER
Rullestillas - nye stillasmanualer

Rullestillas - nye stillasmanualer

november 02, 2017

Vi kan endelig kommer med en etterlengtet oppdatering av våre brukermanualer for Instant rullestillas. Manualene skal være enkle å søke opp i, samt at det har kommet inn flere illustrasjoner. Vær klar over at stillasmanual skal følge stillaset og være tilgjengelig.

LES MER
Beltegående Europelift TR15GT

Beltegående Europelift TR15GT

september 26, 2017

Vi lanserer en ny beltegående lift - Europelift TR15GT. Liften gir deg en arbeidshøyde på 15,6m, samt utlegg på maksimalt 7,5m. Maksimal vekt i kurven er 220kg. Dette er et allsidig arbeidsverktøy som passer til mange ulike jobber.

LES MER
Løfteredskap og anhuking - råd

Løfteredskap og anhuking - råd

september 19, 2017

De fleste vet hva en stropper, signalgiver og anhuker er, og kanskje også hva som ligger i begrepet løfteredskap. Men ser man nærmere på rollene og ansvaret til stroppere, signalgivere og anhukere finner man mange forholdsregler og forskrifter som må følges. Det samme gjelder løfteredskap, et begrep som dekker et stort område av redskaper. I denne artikkelen skal vi hjelpe deg med å få litt mer innsikt innen disse rollene og begrepene.

LES MER